معاونت آموزشی
مهرناز آزادی
دکترا مرمت آثار تاریخی
moavenat.amouzeshi@aui.ac.ir
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه وظیفه برنامه ریزی ، اداره و هدایت کلیه امور آموزشی دانشگاه و نظارت بر حسن اجرای مقررات و آئین نامه های آموزشی ، سیاست گذاری و اتخاذ تمهیدات لازم در جهت گسترش و ارتقا کیفیت آموزشی و اجرای دوره های آموزشی و ارزیابی آنها را بر عهده دارد. دریافت رزومه
اطلاعيه فرصتهاي كوتاه مدت تحقيقاتي خارج و داخل كشور سال 1398
.

اطلاعيه فرصتهاي كوتاه مدت تحقيقاتي خارج و داخل كشور سال 1398

به اطلاع دانشجويان مقطع دكتري مي رساند اداره كل بورس و اعزام دانشجويان طي نامه شماره 81511 / 1 / 42 مورخ 14 / 8 / 98 جهت شش ماهه دوم سال 1398، يك (1) نفر سهميه فرصت كوتاه مدت تحقيقاتي خارج، به دانشجويان اين دانشگاه اختصاص داده است. لذا ضمن اعلام اولويت هاي اعلام شده از سوي آن اداره كل، شايسته است دانشجويان متقاضي پس از مطالعه دقيق آيين نامه پيوست، نسبت به ارايه مدارك و مستندات خود، حداكثر تا تاريخ 20 آذرماه 98، به دفتر معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه، اقدام نمايند.

1-اولويت استفاده از اين سهميه مربوط به ورودي هاي سال 95 مي باشد.

2- با توجه به محدوديت اعتبارات و سهميه ها، اولويت با متقاضياني در نظر گرفته مي شود كه امكانات تحقيقاتي بيشتري در خارج از كشور نياز دارند.

3- اعزام دانشجويان به فرصت تحقيقاتي كوتاه مدت و مزاياي ناشي از آن صرفا امتياز اعطايي از سوي سازمان امور دانشجويان مي باشد بديهي است فقط درصورت وجود اعتبارات ارزي و ريالي قابل اقدام خواهد بود.

تبصره: براي استفاده از فرصت هاي تحقيقاتي داخل كشور(درصورت وجود اعتبار) محدوديتي پيش بيني نشده است و واجدين شرايط مي توانند معرفي شوند.

مدارك لازم:

-ارايه درخواست كتبي استفاده از فرصت تحقيقاتي داخل و يا خارج

- تكميل كاربرگ فرصت مطالعاتي(پيوست)

- مدرك زبان

- رزومه آموزشي و پژوهشي به همراه مستندات و مقالات ثبت شده

- گواهي تاييد امتحان جامع و تصويب پروپوزال

- پذيرش از دانشگاه هاي مقصد

- نامه موافقت استاد راهنما

- تعهدنامه محضري(پس از اعلام موافقت دانشگاه با فرصت تحقيقاتي ارايه گردد)

جهت مشاهده شرايط به آيين نامه مراجعه نماييد.

جهت دريافت كاربرگ فرصت مطالعاتي كليك كنيد.

تاریخ:
1398/08/27
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

معاونت آموزشی دانشگاه هنر اصفهان
خیابان حکیم نظامی، چهارراه خاقانی، دانشگاه هنر اصفهان، معاونت آموزشی دانشگاه هنر اصفهان
031-3624980 - 03136249836- داخلی 308  - دورنگار  36262003-031
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا