دانشگاه هنر اصفهان
مسابقه كتابخواني به مناسبت هفته كتاب و كتابخواني از كتاب آن بيست و سه نفر

«در روزهاي پاياني 93 و آغازين 94 با شيريني اين نوشته ي شيوا و جذاب و هنرمندانه، شيرين كام شدم و لحظه ها را با اين مردان كم سال و پرهمت گذراندم. به اين نويسنده ي خوش ذوق و به آن بيست و سه نفر و به دست قدرت و حكمتي كه همه‌ي اين زيبائيها، پرداخته ي سرپنجه ي معجزه گر اوست درود مي فرستم و جبهه ي سپاس بر خاك مي سايم. .94/1/5»
متني كه خوانديد «تقريظ مقام معظم رهبري بر كتاب آن بيست و سه نفر» نوشته احمد يوسف‌زاده است.
اين كتاب كه هم اكنون چاپ پنجاهم خود را طي مي كند، از آنجا كه در برگيرنده خاطرات و رشادت‌هاي نوجوانان رزمنده و مقاومت آنان در اردوگاه‌هاي ارتش بعث است، ناگفته بسياري از دوران اسارت دارد. نويسنده كتاب كه سابقه 15 سال روزنامه‌نگاري دارد، اين كتاب را به شكل روايت داستاني و داراي تعليق‌هاي داستاني بجا، نگاشته است.
مسابقه كتابخواني از كتاب آن بيست و سه نفر ويژه دانشجويان
مهلت ثبت نام و دريافت كتاب با 50 در صد تخفيف: از دوشنبه 22 آبان تا چهارشنبه يكم آذر 1396 دفاتر نهاد توحيدخانه و ساختمان آموزش
زمان برگزاري مسابقه: يك شنبه 19 آذر 1396 در دفاتر نهاد ساختمان هاي توحيدخانه، آموزش و فرانسوي‌ها

جوايز شركت‌كنندگان:
نفر اول: 100 هزار تومان
نفر دوم: 80 هزار تومان
نفر سوم: 60 هزار تومان
                                                                                                                                             نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه

تاریخ:
1396/08/23
تعداد بازدید:
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.